Miért jó a reklámajándék?

christmas gift

Egy ember átlagosan 3-5 perc között néz meg egy reklámfilmet, az utcán, házakon, boltokon, járműveken látott reklám mindössze 7 másodperre köti le figyelmét, hiszen a televízióból, rádióból, internetről és az utcáról folyó reklámáradat bizony egy idő után érdektelenné teszi az embereket a reklámokkal kapcsolatban. Azonban reklámszakmában a profi kommunikáció az érdekességben, a figyelemfelkeltésben, a kreatív, ötletes megnyilvánulásban jelentkezik, akár egy tárgy, egy csepp kedvesség formájában. Tudjuk, hogy az ember szeret ajándékot kapni, ezért a folyamatos versenyhelyzetben a reklámajándék ideális a vásárlók, ügyfelek elérésére.

A reklámajándék tulajdonképpen egy apró figyelmesség az eladótól a fogyasztó felé, amivel elkötelezhetjük márkánk iránt, és törődésünket közvetíthetjük felé. A reklámajándékok skálája széles, és remekül alkalmazhatjuk ezeket megannyi területre. A reklámtolltól kezdve a törölközőn és kulcstartón át a márkázott naptárig lehetőségeink tárháza széles, csak a cégünk profiljához és ügyfeleihez illőt kell kiválasztanunk.

Reklámajándékkal kapcsolatos kérdéseivel, rendelésével keresse weboldalunkat, és forduljon hozzánk bizalommal!

Mi alapján válasszunk céges karácsonyi ajándékokat?

Az, ha karácsony alkalmával alkalmazottainkat, és esetleg közelebbi üzletfeleinket különböző ajándékokkal lepjük meg, az igazán kedves gesztus, de számos gyakorlati hasznunk is származhat belőle, ha meglépjük ezt. A dolgozóinkra gyakorolt gesztus kifizetődő lehet, hiszen így jelét adhatjuk annak, hogy foglalkozunk velük, és hogy megbecsüljük a munkájukat.

Persze ha minden alkalmazottunknak külön vásárolunk személyre szabott ajándékokat, az már egy kicsit sok, de ha megfelelő cégtől szerezzük be ezeket, biztosan megtaláljuk azokat a darabokat, melyek közül mindenki meglelheti a kedvére valót. A céges karácsonyi ajándékok jelenthetnek különböző ajándékcsomagokat, karácsonyi tematikájú eszközöket, mint a karácsonyfadíszek, de persze szóba jöhetnek az illatszerek, textíliák vagy akár az édességek is, mint potenciális ajándék. Érdemes több féle ajándékot is vásárolnunk, így mindenki olyan dolgot kap, ami valóban hasznos a számára.

Ha egyedi, és nem utolsó sorban minőségi céges karácsonyi ajándékokat szeretne vásárolni, akkor a legjobb helyen jár! Kínálatunkban biztos megtalálja majd az Önnek legmegfelelőbb darabokat!

A céglogós reklámtárgyak mindig jól jönnek!

A legnagyobb ünnep, amikor általában a cégek is megajándékozzák egymást, az egyértelműen a karácsony, azonban vannak olyan esetek, amikor év közben is kedves gesztus tud lenni egy apró céges ajándék.

A céges logóval ellátott ajándéktárgyak sokszor nagyobb sikert aratnak év közben, amikor nem feltétlenül számít rá a partnerünk, vagy az ügyfelünk. Reklámajándékot adhatunk bármikor, legyen az a húsvét, egy komolyabb üzlet megkötése, de természetesen nem is muszáj hozzá valamilyen eseménynek történnie.

A céglogóval ellátott reklámtoll az ajándékozott félnek is hasznos, nekünk pedig kitűnő reklámfogás. Érdemes akár néhány céglogós reklámajándékot előre megrendelni, és nem okozhat gondot egy elfeledett, vagy váratlan esemény, amikor illene valamilyen ajándékot adnunk ügyfelünknek.

A céglogós reklámtárgyak mindig jól jönnek! Kérje bátran ajánlatunkat reklám kulcstartóval, reklám tollal kapcsolatban, és válassza Ön is reklámajándék nagykereskedésünket! Várjuk hívását!

Sport és utazótáskák: A sokoldalú reklám ajándék!

A reklámajándékok piacán már széles kínálat várja az érdeklődőket. Manapság szinte mindenre kerülhet céglogó, csak egy kis fantázia és merészség kell hozzá. Ön is a tökéletes reklámajándékot keresi? Tekintse meg kínálatunkat, és válogasson széles termékkínálatunkból!

Olyan ötletre van szüksége, ami egyszerre hasznos és ötletes is, amit egész évben tudnak használni a vásárlói vagy ügyfelei? Mit szólna például a logózott sporttáskához vagy a brandingelt utazótáskához?

Egy nagyobb méretű sporttáska jól jön azok számára, akik rendszeresen járnak sportolni, hiszen van mibe pakolni a sportfelszerelést. Utazáshoz is kiváló, mert minden belefér, de helyettesítheti a bőröndöt akkor is, amikor kicsi csomagtartóba kell sok mindent belepakolni.

Utazótáskák és sporttáskák között válogathat, különféle színekben és többféle méretben és stílusban. Ön kiválasztja, mi pedig elkészítjük és leszállítjuk az új reklámajándékot! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és kérdezzen bátran!

Asztali irodaszerek: Kedvezzen ügyfeleinek, készíttessen hasznos reklámajándékot!

Asztali irodaszerekre otthon és a munkahelyen is szükség van, hiszen elengedhetetlen a mindennapokban egy jegyzettömb, vagy post-it szett használata. Ha Önnek fontosak ügyfelei, és szeretne kedveskedni nekik valamilyen apró reklámajándékkal, válasszon a célra asztali irodaszereket!

Irodaszerekkel garantáltan sikert arathat az ügyfelek körében, ugyanis a termékek többsége fogyó eszköznek számít, ennek köszönhetően bizonyos időközönként újra és újra megajándékozhatja ügyfeleit hasznos reklámajándékokkal!

Az asztali irodaszerek jelentős részét rendszeresen használják az emberek, így minél többször alkalmazza ügyfele a kapott reklámajándékokat, annál jobban fenntarthatja az érdeklődést vállalkozása szolgáltatásai, termékei iránt!

Tekintse meg asztali irodaszereink kínálatát, válassza ki azt a terméket, amelyből szívesen készíttetne reklámajándékot a közeljövőben! Nézzen körül nálunk, és keressen minket bizalommal!

Karácsonyi reklámajádékok: delikátok

Közeleg a karácsony ünnepe, ilyenkor nem csupán a barátok, rokonok kapnak ajándékokat, de az ügyfeleket, kollégákat is illik meglepni valamivel. Pont erre találták ki a reklámajándékokat! Mi is lehetne megfelelőbb karácsonyi reklámajándék, mint egy ízléses desszert?

Lapozza fel legfrissebb karácsonyi katalógusunkat, és szemezgessen delikát karácsonyi reklámajádékaink közül! Bonbonok, csokoládék, cukorkák, sütemények; bármennyire is igyekszünk, még a legmértéktartóbbak sem tudnak ellenállni ezeknek a finomságoknak, a karácsony pedig mindig egy jó alkalom a nassolásra!

Karácsonyi reklámajádékaink között nemcsak mutatós és dekoratív édességeket talál, de különféle kiegészítőket is, amikkel feldobhatja a finomságokat. Karácsonyi bögrék, ünnepi üvegek, csuprok mellett díszdobozos édességeket és konyhai eszközöket is vásárolhat a kínálatunkból! Minőségi, igényes és szép ajándékokat talál idén is legújabb katalógusunkban!

Válassza ki időben a karácsonyi reklámajádékokat, és ne maradjon le a nagy karácsonyi ajándékozásról!

www.laurus2000.hu